Zitbanken Tichelrei

27 september 2016

De zitbanken langs de Tichelrei worden frequent gebruikt door bewoners van de nabijgelegen residenties voor senioren. De zitbanken staan echter in de plantvakken waardoor een boordsteen opsteekt die voor hinderlijke en gevaarlijke situaties zorgt voor mensen die minder goed te been zijn, zich met krukken of een rollator verplaatsen.

Een oplossing zou eruit kunnen bestaan de banken wat vooruit te plaatsen waardoor de boordsteen niet langer hinderlijk is.

Concreet heb ik dan ook volgende vraag:

Kan aan deze bekommernis van de gebruikers tegemoet gekomen worden?

Sami Souguir
Fractievoorzitter


Antwoord:

Het is de eerste maal dat deze melding mij en de diensten bereikt gedurende de geruime tijd dat deze zitbanken er staan. De dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen zal zorgen voor een oplossing (waarschijnlijk het afslijpen van de uitstekende boordsteen ter hoogte van de banken).

Gelet op de andere prioriteiten en dringende werken wordt dit opgenomen in de planning wanneer er ruimte voor is bij de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen.

Filip Watteeuw
Schepen van Mobiliteit en Openbare Werken

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info