Ontvangst Gent Hawks

23 mei 2017

Op 13 mei veroverden de heren van de Gentse basketploeg Gent Hawks de verdiende kampioenstitel in de Top Division 1 op het veld van BS Waregem en daarmee is onze stad terug prominent op de nationale basketkaart geplaatst. Deze unieke prestatie mag niet onopgemerkt voorbij gaan en een ontvangst van de kampioenenploeg op het stadhuis door het college van burgemeester en schepenen lijkt mij dan ook een terechte bekroning en erkenning vanuit onze stad.

Concreet wens ik u dan ook te vragen of u bereid bent om de kampioenen van Gent Hawks op korte termijn te ontvangen en te huldigen op het stadhuis?

Carl De Decker
Gemeenteraadslid


Antwoord:

Op 13 mei 2017 speelde de Gentse basketploeg Gent Hawks kampioen in de Top Division 1. Een prachtige prestatie die mee Gent op de kaart plaatst als sportstad bij uitstek.

Het college van burgemeester en schepenen zet graag de sportieve prestaties van Gentse sporters en sportteams op nationaal en internationaal niveau in de kjiker. Als blijk van waardering nodigt het college de betrokkenen uit op het stadhuis om hun prestaties te huldigen.

Ook de Gent Hawks ontvangen we graag omwille van de behaalde kampioenstitel Basketbal in het seizoen 2016-2017. De ontvangst zal plaatsvinden op 22 augustus 2017 om 19 uur. Het college van burgemeester en schepenen zal vertegenwoordigd worden door de heer Rudy Coddens, schepen van Seniorenbeleid, Werk, Armoedebstrijding en Openbaar Groen.

Resul Tapmaz
Schepen van Welzijn, Gelijke kansen, Gezondheid en Sport

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info