›› Home ›› Nieuws

Knippen Brugse Poort en Rabot

23 maart 2018

We zijn er van overtuigd dat er andere manieren bestaan om zowel de leefbaarheid als de bereikbaarheid in zowel het Rabot als de Brugse Poort te vergroten dan de huidige knippen. We gaan daartoe in de komende weken in dialoog met bewoners en handelaars. De bedoeling is dit voorstel op te nemen in ons programma, en op tafel te leggen bij de onderhandelingen over een nieuw bestuursakkoord na de verkiezingen. 

Intussen zijn we als Open Vld blij met de bijsturingen die door het huidige stadsbestuur zijn goedgekeurd. Vooral de daling van de parkeertarieven, de vermindering van het verkeer in de Rozemarijnstraat en omgeving en de aanpassingen aan de Dampoort zijn ingrepen die de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van onze stad nog zullen verbeteren. Dit is goed voor zowel bewoners, bezoekers als handelaars.

Want zoals gezegd, besturen is ook bijsturen. Slimme en gerichte  bijsturingen waren noodzakelijk. Ook in de toekomst blijven we opvolgen, evalueren en bijsturen.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info