›› Home ›› Nieuws

Steve bezoekt Slush congres in Helsinki

29 november 2019

Gemeenteraadslid Steve Stevens focuste zich tijdens zijn eerste jaar als raadslid o.a. op alles wat met ondernemerschap en start-ups te maken had.

Vorige week mocht hij vanuit de UGent mee naar het Slush congres in Helsinki.

Als vertegenwoordiger voor de Universiteit Gent mocht Steve Stevens naar het Sluch congres in Helsinki. Hij was daar samen met Flanders Investment and Trade. 

"Het was een bijzonder interessant congres", weet Steve Stevens te zeggen. "In mijn mandaat als gemeenteraadslid focus ik mij o.a. op alles wat met start-ups en ondernemerschap te maken heeft. Op het congres was er een uiteenzetting van 1 van de Belgische Unichorns. Dat is een bedrijf met een waarde van meer dan 1 miljard. Een start-up die van nul begonnen is. Ongelofelijk mooi om te zien dat ze nu zo groot geworden zijn."

Steve kwam in contact met een Belgische en Luxemburgse ambassadeur. Ook de CEO van Port of Antwerp en Bracht Lootens van de dienst economie waren aanwezig.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info