Stephanie D'Hose op vijfde plaats Open Vld voor Kamer

12 maart 2014

In de zoektocht naar jonge nieuwe vrouwen kwam de Open VLD terecht bij gemeenteraadslid Stephanie D’Hose. D’Hose, die eerder voorzitter van Jong Open VLD was, krijgt de vijfde plaats op de lijst voor de Kamer aangeboden.

Ik ben daarmee de eerste niet-parlementariër na de vier uittredende parlementsleden die de lijst trekken. Ik heb dan ook niet getwijfeld toen Mathias De Clercq mij die plaats aanbod. Ook mijn mentor Sas van Rouveroij - die eerste opvolger wordt op de Vlaamse lijst - heeft me gezegd dat ik die kans met beide handen moet grijpen. En dat ga ik ook doen. Ik besef dat het niet meteen een plaats is met uitzicht op een zetel, maar mijn hoofddoel is zoveel mogelijk Gentse liberale stemmen achter mijn naam krijgen’, zegt Stephanie D’Hose. D’Hose zegt dat ze net als bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 samen met Sas van Rouveroy campagne wil voeren. ‘Ik ga ook dezelfde slogan gebruiken: ‘Een doos met inhoud’.

http://www.stephaniedhose.be/Home

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info