Tijdelijk parkeerverbod Gasthuisstraat

13 december 2019

De laatste weken loopt het verkeer in de Gasthuisstraat te Oostakker steeds meer vast. De reden van deze toenemende verkeershinder zijn de vele wegenwerken in de buurt. Gemeenteraadslid Patricia De Beule zocht naar een oplossing. 

Door de vele wegenwerken worden weggebruikers omgeleid via de smalle Gasthuisstraat. Aan een kant van de straat gebeuren momenteel ook werken aan het voetpad. Door een rij geparkeerde auto's aan de andere kant van de straat kon het doorrijdend verkeer nog amper door.

Patricia liet de dienst wegenwerken een tijdelijk parkeerverbod installeren. Op die manier kunnen alle weggebruikers opnieuw veilig de straat gebruiken. In de Gasthuisstraat bevinden zich ook 2 woonzorgcentra. Aangezien zij elk een eigen parking hebben zullen personeel en bezoekers geen hinder ondervinden van het parkeerverbod. Het verbod blijft tot aan het einde van de omleiding. 

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info