›› Home ›› Agenda

Agenda

Wim Claeys te gast in...

Datum:16-11-2017
Tijdstip:13u00
Georganiseerd door:Afdeling Centrum
Locatie:Het Liberaal Archief


In samenwerking met de Open Vld Gent Senioren organiseert Open Vld Gent-Centrum een activiteit met Wim Claeys, die één van de genomineerden voor "de Strafste Gentenaar" onder de rubriek cultuur was. Wim promoot de echte Gentsche liedjes, zodat deze niet verloren zouden gaan. Wie van de jeugd kan vandaag nog echt Gentsch klappen, verre van dat ze nog de oude Gentsche liedjes kennen?!

Daarom heeft Wim een groepje met kinderen opgericht “De Stemband” waaraan hij de Gentsche liedjes leert. Met dit groepje trad hij op de uitreiking van de Gentsche Handjes in december 2016 op, Een prachtig moment.

Daar is het idee ontstaan bij enkele bestuursleden van Open Vld Gent-Centrum om een activiteit voor jong en oud te organiseren met Wim. Op 16 november is het zover. Samen met de Senioren van Open Vld Gent zal Open Vld Gent voor de democratische prijs van € 12 een middagactiviteit organiseren. Voor dat bedrag krijgen de mensen koffie, een buffet van Gentse specialiteiten (cuberdons, sneeuwballen, …. ) en vanzelfsprekend een optreden van en met Wim Claeys.

Terug naar overzicht

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.