›› Home ›› Agenda

Agenda

Benefiet: Late Summer Jazz Fest, BBQ en kunstveiling

Datum:25-08-2017
Tijdstip:19u00
Georganiseerd door:Afdeling Zuid
Locatie:De Moester, Putstraat 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem


Benefietactie ten bate van De Moester met de steun van Open Vld Gent-Zuid.

De Moester is een dagactiviteitencentrum voor psychische zwakke personen. Deze personen kunnen er elke weekdag terecht voor allerlei dagactiviteiten zoals kookateliers, ateliers meubelbewerking, ateliers tekenen en schilderen, atelier leren werken in de moestuin... Deze helpen hen hun tijd nuttig te spenderen en heraantesluiten in onze jachtige en drukke maatschappij.

De Moester is een vzw die zelf geen subsidies ontvangt en dus enkel leeft en bestaat dankzij giften. De elektriciteitsfactuur van de Moester bedraagt maandelijks meer dan 1000 euro. Vandaar dat wij besloten hebben een grote benefietactie te organiseren om zonnepanelen te plaatsen en te financieren op het dak van De Moester om zo hun energiefactuur drastisch te verlagen.

Op 25 augustus organiseren wij dus deze fijne avond om zoveel mogelijk middelen in te zamelen om zo een maximum aantal zonnepanelen te kunnen plaatsen. De avond begint om 19 uur met een aperitief met hapjes gevolgd door een fijne BBQ en zwoele Jazzmuziek gezongen door Caroll Van Welden en haar muzikanten. Daarna worden 5 kunstwerken van 5 bevriende en bekende kunstenaars geveild die deze werken aan De Moester hebben geschonken.

Misschien wordt er na de veiling zelf nog wat muziek gedraaid en kunnen diegenen die willen een dansje plegen. Mogen wij ook op jullie rekenen om van deze avond een succes te maken en onze vrienden van De Moester aan goedkopere energie te helpen? Let us Power De Moester!


Inschrijven

Vooraf inschrijven vereist via verleyen.christel@gmail.com.
Kostprijs: 40 euro pp. Steunkaarten beschikbaar aan 20 euro.

Terug naar overzicht

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.