›› Home ›› Gemeenteraad-Gent ›› Realisaties

Kuipke en Zesdaagse

Wie kent ze niet, de Gentse Feesten van de winter? Wij hebben één van de weinig overblijvende Zesdaagsen die succes hebben, waar een massa publiek op af komt, en waar steevast elke avond een feestje wordt gebouwd, zowel op als rond de piste.

De kaartenverkoop voor de volgende editie is al volop bezig, wie dit spektakel nog nooit bijwoonde, moet beslist overwegen dat binnenkort wel eens te doen!

Uiteraard moet er ook een gebouw zijn waarin die Zesdaagse kan doorgaan. In ons Kuipke hebben we één van de oudste wielerpistes ter wereld en het is zonder twijfel de snelste. Even zag het ernaar uit dat het Kuipke zou gesloopt worden, maar dat tij is gekeerd. We investeren nu jaarlijks in het gebouw, met de opbrengsten van de organisatie van de Zesdaagse. Zo werd al het volledige buitendak vernieuwd. Bij de volgende editie in november zal ook het lelijke binnendak, dat hier nog op de foto staat, vernieuwd zijn.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info