›› Home ›› Gemeenteraad-Gent ›› Realisaties

Nieuw ontmoetingscentrum Baarle

In oktober 2011 opende het Ontmoetingscentrum Baarle. “Voor de Drongenaars kocht het Gentse stadsbestuur eerder het Boerenhof aan. Voor de inwoners van Baarle is het vroegere zuivelcentrum nu een ideale ontmoetingsplaats, gelegen in de eigen woonkern” verklaarde schepen Christophe Peeters toen.

Na enkele aanpassingswerken staat het Ontmoetingscentrum Baarle ter beschikking van de inwoners en verenigingen. De polyvalente zaal is geschikt voor activiteiten tot zeventig deelnemers. In de foyer kunnen negenenveertig personen terecht. Er is een grote en kleine vergaderzaal voor vijfentwintig en vijftien personen. De Tafeltennisclub Baarle staat in voor het dagelijkse beheer. Wie meer wil weten over het gebruik van de zalen, kan terecht bij Circa, het Cultuurcentrum Gent, dat ook andere locaties ter beschikking stelt voor vergaderingen, repetities, voorstellingen, lezingen, enz.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info