Herstellingen en aanpassingen OCO Oostakker

9 juni 2017

Het OCO is in Oostakker uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor jong en oud. Jammer genoeg is door veelvuldig gebruik intussen al heel wat schade aangericht en dringen zich enkele herstellingen op waarvan reeds een tijdje geleden melding werd gemaakt door de bestuursverantwoordelijken.

Bovendien dringen zich ook enkele aanpassingen op om het gebouw multifunctioneel te houden en veilig voor de bezoekers.

Is de schepen bereid deze noodzakelijke gevraagde herstellingen en aanpassingen te willen uitvoeren?

Carl De Decker
Gemeenteraadslid


Antwoord:

De uitvoering van dit dossier door de aannemer was problematisch. Als gevolg hiervan is deze aanneming nog steeds niet definitief opgeleverd, en heeft de eindbetaling ook nog niet plaatsgevonden.

De projectleider voorziet om in de 2de helft van augustus een bezoek ter plaatste in te plannen. Daar zullen de openstaande problemen worden besproken met OCO. Men zal bekijken hoe we deze technisch kunnen oplossen, indien niet via de aannemer dan door de diensten van FM.

Rond de problemen van de kromtrekkende buitendeuren is er inmiddels reeds opdracht gegeven om die te vervangen door aluminium buitendeuren. Rond de uitvoering en timing zal bij het overleg in augustus verder gecommuniceerd worden.

Martine De Regge
Schepen van Personeelsbeleid, Facility Management en Administratieve Vereenvoudiging

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info