Volleybalnetten Rozenbroeken

17 oktober 2017

Heel wat volleybalteams en recreanten maken gebruik van de sporthal in S&R Rozenbroeken. Ze melden het probleem dat het al een tijdje het onmogelijk is om op 3 terreinen een correct volleybalnet te plaatsen en op te zetten. Dit is een groot probleem als er 3 ploegen tegelijkertijd in competitieverband moeten spelen wat vaak het geval is in het weekend. Ze riskeren boetes en mogelijk forfait.

Concreet wens ik de schepen dan ook te vragen of hij bereid is om adequate volleybalnetten te willen voorzien op alle terreinen in de sporthal?

Carl De Decker
Gemeenteraadslid


Antwoord:

Standaard is er binnen S&R Rozebroeken steeds voldoende materiaal ter beschikking om op alle terreinen een competitieopstelling voor volleyball te voorzien. In enkele gevallen, voornamelijk door verkeerd gebruik, kan het gebeuren dat er tussen bestelling en levering een tijdelijk tekort is.

Om de clubs in competitieverband te vrijwaren van boetes en mogelijk forfait zullen we een extra net-set voorzien. Hiermee bevestigen we onze engagement en betrokkenheid met onze clubs. Daarnaast vragen we ook aan de (club/school) verantwoordelijke om het materiaal juist en met respect te behandelen, zodoende er steeds voldoende materiaal voorhanden is.

Resul Tapmaz
Schepen van Welzijn, Gelijke kansen, Gezondheid en Sport

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.