Parking Korfbalclub Ganda

13 februari 2015

Vreugde alom bijna exact een jaar geleden bij Korfbalclub Ganda wanneer ze hun nieuwe accommodatie in gebruik namen. Sindsdien beschikt de club over super-de-luxe kleedkamers, een ruime kantine met keuken, vergaderruimte...

Een schitterende realisatie die de clubwerking een onmiskenbare boost heeft gegeven. Tot op vandaag ligt de parking er echter nog onafgewerkt bij, wat problemen geeft voor de bereikbaarheid.

Wanneer is de verharding en afwerking van de parking bij de accommodatie van Korbalclub Ganda voorzien?

Stephanie D'Hose
Gemeenteraadslid


Antwoord:

De nieuwe accomodatie is inderdaad een schitterende realisatie die de club een enorme boost heeft gegeven. Bij de realisatie van het clubgebouw werden de budgetten optimaal besteed in functie van een kwaliteitsvol en duurzaam gebouw. Er werd toen een voorlopige parking aangelegd in grove beton. Om deze site volledig op punt te stellen werd getracht om zo snel mogelijk nieuw budget vrij te maken voor een definitieve parking.

De Sportdienst heeft dit jaar budget kunnen vrijmaken om de parking te optimaliseren. Dit zal gebeuren door het aanbrengen van fijnere gravé, als bovenlaag op de huidige aanleg. Dit zal een belangrijke verbetering betekenen en de parking zal dan optimaal kunnen benut worden. Deze opwaardering van de parking staat gepland voor mei 2015.

Resul Tapmaz
Schepen van Welzijn, Gelijke kansen, Gezondheid en Sport

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.