›› Home ›› Nieuws

Christophe Peeters spaart Gent

14 februari 2012

Christophe startte 2012 met een nieuwjaarscampagne vol stevige standpunten. Hij wil Gent sparen van belastingverhoging, immobiliteit, een ongecontroleerde instroom van migranten en nutteloze uitgaven. Onze stad moet bereikbaar zijn. Niet enkel voor bezoekers en toeristen die onze lokale economie doen draaien, maar vooral ook voor de bewoners. Gent is een gastvrije stad die wel wat extra inwoners uit de nieuwe EU-landen aan kan, maar niet tegen elke prijs. Meer woningen, geen overlast, integratie met rechten én plichten zijn minimale voorwaarden.

Gent heeft al jaren de laagste personenbelasting van alle Vlaamse centrumsteden. Toch investeerden we de voorbije zes jaar een half miljard euro in wegen, parken, scholen en crèches, sportinfrastructuur en rusthuizen. Ook de komende jaren moeten we de belastingen in Gent laag houden. Elke uitgave moet een duurzame investering zijn en onze stad leefbaarder maken. Een blauw spaarvarken vindt Christophe voor 2012 dan ook een passend symbool.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info