›› Home ›› Nieuws

Hekers krijgt tweede sporthal

23 november 2011

Sporthal Hekers in Zwijnaarde werd opgetrokken eind jaren zeventig en kende tot op vandaag een heel drukke bezetting van scholen en clubs. Door het intensieve gebruik en de verouderde installaties was een grondige renovatie noodzakelijk. Het sanitair, de personeelsvoorzieningen en de kleedkamers zijn volledig vernieuwd.

Het blijft echter niet bij deze grondige renovatie alleen. “Om tegemoet te komen aan de vele vragen van de Zwijnaardse verenigingen en om op korte termijn een oplossing te brengen voor het gebrek aan sportinfrastructuur in Sint-Denijs-Westrem, breiden we de sporthal uit met een tweede sporthal”, zegt schepen Christophe Peeters.

De plannen zijn klaar om vanaf het voorjaar van 2012 Hekers uit te bouwen tot een heus sportcomplex, met een tweede sporthal specifiek voor balsporten, gekoppeld aan de oorspronkelijke sportzaal. De nieuwe balsporthal wordt ook de nieuwe thuishaven van Handbalclub in eerste klasse, Don Bosco Gent.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info