›› Home ›› Nieuws

Lente BBQ

7 april 2014

Naar goede gewoonte nodigen we u samen met uw gezin, familieleden en vrienden in het voorjaar uit voor een etentje. Dit jaar echter geen lentelunch maar wel een barbecue op zaterdagavond 10 mei. Er worden 4 stukken vlees op de grill gelegd voor u en u kan aanschuiven aan een uitgebreid groen- tenbuffet. Eet u liever vegetarisch? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen er voor. Kinderen zijn die avond zeker welkom want er wordt een aangepast menu en ook kinderanimatie voorzien.

Naast een lekkere maaltijd is het uiteraard ook mogelijk om bij te praten met onze mandatarissen van het Gentse bestuur, de Provincie en de Parlementsleden én de kandidaten op de Open Vld-lijst van 25 mei.

U bent welkom op zaterdag 10 mei in de voetbalkantine van KVE Drongen (Sint-Gerolfstraat 16, 9031 Drongen) vanaf 18 uur.

Voor een menu voor volwassenen (4 stukken vlees of vegetarisch) betaalt u 16 €, een menu voor kinderen jonger dan 12 jaar kost 10 €.

Het dessert bieden we u vanuit onze afdeling gratis aan. In schrijven kan t.e.m. 4 mei door het bedrag te storten op rekeningnummer 979-4370275-42 van Open Vld Drongen-Mariakerke met vermelding van: Lentebbq 2014, naam en aantal deelnemers.

Voor bijkomende inlichtingen en kaarten kan u terecht bij de voorzitter terecht op het GSMnummer 0484/94 18 63 of via mail naar christine.thienpondt@telenet.be of bij Jacqueline Podevyn op het nummer 09/226 71 69. Uiteraard kan u ook bij de andere bestuursleden terecht voor meer informatie.

Wij hopen u te mogen ontmoeten,

Met vriendelijke groeten, mede namens Open Vld Gent-West

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.