›› Home ›› Nieuws

Ondernemingsspirit versterken leidt tot meer tewerkstelling in regio

10 juli 2014

Veneco² (intercommunale voor Ruimtelijke Ordening en Economische Ontwikkeling) heeft de ambitie om met een frisse aanpak haar vennoten en ondernemingen oplossingen op maat én op korte termijn aan te reiken.

Ondervoorzitter Martine Verhoeve: "We willen binnen de 5 jaar uitbouwen tot een volwaardige streekontwikkelingsintercommunale met invulling van de meervoudige doelstelling. Een intergemeentelijk samenwerkingsverband van en voor de vennoten waarbij doelgerichtheid, kostenbeheersing, kwaliteit en service centraal staan."

Daarom mikt Veneco² op een nieuwe visie met o.a. nieuwe mensen (intern en extern), een nieuw kantoorgebouw te Destelbergen en een gefaseerde projectontwikkeling. Een nieuwe look en een nieuw communicatiebeleid maken deel uit van de boeiende veranderingen die op til staan.

"Veneco² wil de ondernemingsspirit nog verder versterken, bedrijven aantrekken en/of ondersteunen en zo de tewerkstelling in eigen regio bevorderen, een sterk liberaal accent! Kortom Veneco² werkt vol enthousiasme aan de toekomst, een toekomst die de moeite waard is om te volgen", aldus Martine.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.