›› Home ›› Nieuws

Gentse Winterfeesten opnieuw een succes

21 januari 2015

De Gentse Winterfeesten hebben de beste kerstmarkt van België. Dat is wat Travelvalley.nl onlangs schreef op hun website. Aangezien de eerste editie meteen een schot in de roos bleek te zijn, bestond er geen twijfel over een vervolgeditie. De tweede editie van de Gentse Winterfeesten vond plaats van vrijdag 5 december 2014 tot zondag 4 januari 2015.

Het winterfeest in het historische centrum van Gent werd opnieuw georganiseerd door Satellite Ice, de gespecialiseerde private partner met uitmuntende internationale referenties. Een 150-tal chalets, deze winter voor het eerst ook aan de Botermarkt, en een aparte ijspiste voor kinderen zorgden dit jaar voor meer openheid en comfort voor groot en klein. Charme, sfeer, gezelligheid, authenticiteit, groen, houtgeur en verschillende kleine acts en animaties creëerden ook deze keer een prachtig winterfeest in het historische warme hart van onze stad.

Voor de volgende editie wordt alvast gezocht naar een oplossing voor de overlast voor de omwonenden van het Bisdomplein, van waaruit de bevoorrading werd georganiseerd en het afval werd opgeslagen.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.