›› Home ›› Nieuws

Dialoog op zaterdag: thema ondernemen

18 mei 2011

Deze burgerkrant gaat uit van Open Vld Gent Zuid, één van de zes onderafdelingen van Open Vld Gent. Naast nationale berichten en nieuws uit Gent, vindt u in deze editie vooral artikels over uw eigen buurt of wijk. Op 10 en 11 december 2010 vonden de ledendagen van Open Vld Gent plaats. De leden konden zich toen, samen met de liberale schepenen en gemeenteraadsleden, buigen over een toekomstvisie voor Gent. Deze ledendagen worden nu verder uitgediept in themavoormiddagen, onder de noemer: ‘Dialoog op zaterdag’.

Open Vld Gent-Zuid neemt de themavoormiddag ‘Ondernemen’ voor zijn rekening. U zal over dit belangrijk thema in debat kunnen treden met Eerste schepen en schepen van Ondernemen en Middenstand Mathias De Clercq, tevens bestuurslid in onze onderafdeling, en met Sami Souguir, fractievoorzitter in de Gentse Gemeenteraad en ondervoorzitter bij Open Vld Gent- Zuid. Als voorzitter van de afdeling nodig ik u vriendelijk uit op zaterdag 8 oktober vanaf 9u30 in de zaal van het ACLVB, Koning Albertlaan 95, Gent.

Naast deze inhoudelijke activiteit zijn er onze jaarlijkse ‘vaste waarden’ zoals de Kaas- en wijnavond (28 mei vanaf 19u, Gildenhuis, Sint-Denijs-Westrem), het Blauw aperitief (11 september vanaf 11u, Kasteel Borluut, Sint-Denijs-Westrem) en de Mosselsouper (26 november vanaf 19u, zaal Melac Zwijnaarde). Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u vragen, suggesties of opmerkingen heeft. U vindt alle contactgegevens op de onderzijde van deze pagina.

Pierre Ruyffelaere
Voorzitter Open Vld Gent-Zuid

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.