›› Home ›› Nieuws

Nieuw online platform voor economisch vastgoed

18 juni 2015

Op vrijdag 12 juni 2015 lanceerden het Agentschap Ondernemen, CIB, Oris, V-ICT-OR en de Stad Gent bizlocator, een nieuw online platform voor economisch vastgoed. ‘Door in dit project te stappen, willen we onze dienstverlening naar de ondernemer nog meer optimaliseren. Dankzij dit platform is er één gecentraliseerd en geactualiseerd overzicht van beschikbare economische ruimte in Gent welke gebruiksvriendelijk en permanent raadpleegbaar zal zijn. Dit draagt bij tot een sterke administratieve vereenvoudiging voor ondernemers’, aldus Mathias De Clercq

De Stad Gent zet voortdurend in op het aantrekken en stimuleren van ondernemerschap. Starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in Gent krijgen vanaf nu extra ondersteuning bij hun zoektocht.

De Stad Gent stapt als pilootpartner mee in het project bizlocator. Bizlocator werd op initiatief van het Agentschap Ondernemen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de vastgoedsector en de Stad Gent. Het resultaat is een nieuw online platform voor economisch vastgoed waar vraag en aanbod elkaar kunnen vinden.

Zowel vastgoedmakelaars, overheden, ondernemers als burgers kunnen op bizlocator bedrijfsvastgoed plaatsen en zoeken. Het kan hierbij zowel over leegstaande winkels en horecazaken als over kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden gaan.

Meer info: www.bizlocator.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info