›› Home ›› Nieuws

Nieuw dienstencentrum voor Ledeberg

23 juni 2015

Vanaf het voorjaar van 2016 hoeft de Ledebergenaar niet ver meer te gaan voor een nieuwe reispas of identiteitskaart. Dan opent het vernieuwde dienstencentrum aan het Ledebergplein. “We voorzien 4 moderne loketten van de dienst Burgerzaken maar ook een 15-tal politiemensen krijgen er opnieuw onderdak”, aldus schepen van Burgerzaken Sofie Bracke. “In dit knap staaltje van architectuur willen we de Ledebergenaar nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn.”

Uit het antwoord op vragen van Fractievoorzitter Sami Souguir bleek het gebouw er veel erger aan toe dan aanvankelijk ingeschat. Het gebouw werd uiteindelijk volledig gestript, enkel de historische elementen van de trouwkapel werden behouden. “We zijn tevreden met het resultaat. Ledeberg heeft lang genoeg uitgekeken naar een performante dienstverlening bevolking en politie. Ook door de ingebruikname van de vernieuwde feestzaal en receptieve ruimtes komt een einde aan het beproefd geduld”, aldus Sami Souguir.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info