›› Home ›› Nieuws

Met 'De Zulle' beschikt Wondelgem over gloednieuwe polyvalente zaal

13 juni 2015

Half juni werd "de Zulle" feestelijk geopend. Het is de vijfde polyvalente zaal die het stadsbestuur verwezenlijkt op haar grondgebied en komt tegemoet aan de grote vraag naar dergelijke ruimte voor de jeugd en het verenigingsleven. Eerste schepen Mathias De Clercq heeft vorige legislatuur als schepen van Jeugd stevig aan de kar getrokken voor dit dossier, ondanks de vele tegenkantingen die er waren.

Hij is dan ook bijzonder tevreden dat de polyvalente zaal gerealiseerd werd: “De jeugd van Wondelgem en Mariakerke was al jaren vragende partij voor een eigen stek. Ze kunnen nu gebruikmaken van een veilige en voldoende geluidsdichte fuifzaal en jeugdlokalen. Op termijn is er ook plek voor een jeugdhuis.” Het aantal parkeerplaatsen op de Neptunussite steeg inmiddels naar 160 plaatsen. Fractievoorzitter Sami Souguir: "Indien nodig zal de stad bekijken of het ook de parkings van Delhaize en Colruyt kan inschakelen. Zo willen we parkeerhinder in de buurt vermijden."

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info