›› Home ›› Nieuws

Instagramwedstrijd sfeervolle eindejaarsverlichting

8 december 2017

Een zee van tijd voor kerstshopping bij sfeervolle eindejaarsverlichting, dat heb je alleen in Gent. Verlicht je winter en winkel in Gent. Met maar liefst 6 koopzondagen deze winter geniet je immers van extra ontspannend winkelplezier met gratis openbaar vervoer in, naar en uit onze stad. Bijkomend organiseert PUUR GENT dit jaar een instagramwedstrijd met leuke prijzen.

In 2015 nam PUUR GENT de organisatie van de eindejaarsverlichting over van de dekenijen. Er is gekozen voor een duurzame verlichting met respect voor de bestaande monument- en sfeerverlichting. Intussen is er verder fors geïnvesteerd in verdere uitbreiding en optimalisatie van de verlichting in het centrum, de rand en de deelgemeenten . Deze bijsturingen zijn er gekomen na een grondige evaluatie door PUUR GENT in overleg met dekenijen, handelsverenigingen en sfeergebieden. 

Opvallend nieuw dit jaar is de verlichte kiosk op de Kouter, geflankeerd door twee grote 3D-herten. Eén van 7 meter hoog en één van 2 meter hoog. Ook nieuw zijn de lichtornamenten aan de straatlantaarns op de Gras- en Korenlei

PUUR GENT houdt nu voor het eerst een Instagramwedstrijd. Foto's van de Gentse eindejaarsverlichting worden nu al volop gedeeld met de hashtags: #9000 #Gent #PUURGENT #eindejaarsverlichting #iernienergensnie #visitgent #goodiebag#7sfeergebiedenGent.

Elke week wordt de mooiste foto uitgekozen. De winnaar ontvangt een goodiebag gevuld door lokale handelaars met onder andere aankoopbonnen, giftcards, juwelen, ...Dus mis je kans niet en deel jouw meest originele foto van de eindejaarsverlichting in Gent op instagram en dit voor 16 januari. De beste onder de winnaars krijgt bovendien een replica van de rechtvaardige rechters als hoofdprijs!

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.