›› Home ›› Nieuws

Verlichtingspaal in het midden van het voetpad in de Eeckhoutdriesstraat

28 februari 2020

Oeps, bij de recentelijke heraanleg van de Eeckhoutdriesstraat ging iets mis! De verlichtingspaal staat pal in het midden van het voetpad met als vervelend gevolg dat mensen met een rollator, rolstoel of kinderwagen niet meer door kunnen. Het waren de buurtbewoners die bij gemeenteraadslid Patricia De Beule kwamen aankloppen. Zij vroeg op haar beurt aan schepen Watteeuw wat foutgelopen was. 

Schepen Watteeuw liet weten dat de verlichtingspalen in kwestie recentelijk door Fluvius geplaatst werden. Op het ogenblik van de plaatsing was er nog geen sprake van een voetpad. Door uitgegroeide hagen was de rooilijn onduidelijk voor de diensten. 

Op vandaag liggen de voetpaden correct, maar de palen staan voorlopig dus in het midden ervan. Schepen Watteeuw liet weten dat het gelukkig om een tijdelijke situatie gaat: de verlichtingspalen worden binnenkort verplaatst, dichter naar de straatkant. Op die manier zal binnenkort de vrije doorgang voor voetgangers opnieuw gegarandeerd zijn.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info