›› Home ›› Nieuws

Dialoog op zaterdag in Drongen

15 november 2011

Open Vld maakt er een goede gewoonte van om in verschillende Gentse wijken op zaterdagmorgen langs te komen voor een debatcafé. Op zaterdag 24 september deed ‘Dialoog op zaterdag’ Drongen aan. In het Hotel Van Der Valk in de Baarleveldstraat daagden een 70-tal geïnteresseerde buurtbewoners op.

Schepenen Mathias De Clercq, Christophe Peeters, Sofie Bracke en Geert Versnick sneden er verschillende thema’s aan. Ze informeerden de mensen over de renovatie van de jeugdinfrastructuur, het ontmoetingscentrum Baarle, de komst van het mobiel dienstencentrum, de uitgestelde heraanleg van het Drongenplein, de dienstverlening van het OCMW en een project om eenzaamheid te voorkomen bij bejaarden.

Nadien konden de aanwezigen vragen stellen. Zo werden enkele gevaarlijke kruispunten en wegen in slechte staat gesignaleerd aan de schepenen. Er werd ook gepraat over het op- en afrittencomplex in Baarle, over de Antoon Catriestraat, de werken aan het station in Drongen en veel meer. De vragen en opmerkingen werden overgemaakt aan de bevoegde diensten en schepenen. Iedereen mag binnenkort een antwoord verwachten.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info