›› Home ›› Nieuws

Mania Van der Cam en Ronald Everaert versterken lijst Open Vld Gent

29 januari 2012

Open Vld Gent stelt met trots twee nieuwe kandidaten voor die de Gentse Open Vld lijst zullen versterken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat om Mania Van der Cam, directeur van het KTA Mobi in Gent en onderwijsexperte, en Ronald Everaert, jarenlang topmanager bij diverse internationale bedrijven en ere-voorzitter van VOKA-Oost-Vlaanderen.

Open Vld bestuurt al meer dan dertig jaar mee in Gent. De partij heeft ontegensprekelijk een sterke stempel gedrukt op het gevoerde beleid waardoor Gent is kunnen uitgroeien tot een aantrekkelijke en dynamische stad met internationale uitstraling. Eerder werd bekend gemaakt dat Eerste schepen en schepen van Economie, Jeugd en Middenstand de lijst gaat trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen en OCMW-voorzitter Geert Versnick de lijst voor de provincieraadsverkiezingen.

Mick Daman, voorzitter van Open Vld Gent maakte vandaag samen met lijsttrekker Mathias De Clercq twee nieuwe namen bekend van kandidaten die de Gentse Open Vld-lijst zullen versterken. Het gaat om twee maatschappelijk geëngageerde personaliteiten, met een groot hart voor Gent en een grote verbondenheid met de stad.

Mania Van der Cam is huidig directeur van de Gentse school KTA Mobi, school voor mobiliteit en beweging. Ze is alom gerespecteerd binnen het onderwijsveld en lid van diverse onderwijsplatforms. Ronald Everaert was jarenlang topmanager bij diverse nationale en internationale bedrijven, was van 2000 tot 2006 voorzitter van de Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen en is momenteel ere-voorzitter en bestuurder bij VOKA Oost-Vlaanderen en voorzitter van de internationale jaarbeurs Gent.

Beiden kozen bewust om op te komen voor Open Vld Gent. Open Vld Gent staat immers voor een emancipatorische en brede liberale volkspartij. Een partij die gelooft dat elkeen gelijke kansen moet krijgen, een partij die mensen stimuleert om deze kansen ook te nemen. Een partij die meer dan 30 jaar deel uitmaakt van het Gentse bestuur.

“We zijn bijzonder verheugd dat Mania en Ronald de Gentse Open Vld lijst versterken”, aldus lijsttrekker Mathias De Clercq. “Met hun uitgebreide expertise en ervaring betekenen ze een enorme meerwaarde voor de Gentse politiek. Samen met hen en alle andere kandidaten staan we garant voor een positief, verenigend, toekomstgericht project voor Gent.”

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info