Voorwoord ››

Open Vld in Gent-Centrum

Op deze pagina's vindt u achtergrondinformatie over onder meer de mensen achter de schermen bij Open Vld Gent-Centrum en over de aan onze afdeling verbonden mandatarissen. Ook onze lokale activiteiten kunt hier terugvinden.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u wil deelnemen aan onze activiteiten en/of vragen hebt bestemd voor onze mandatarissen en wijkverantwoordelijken.

In naam van onze Centrum-mandatarissen, Stephanie D'Hose (Voorzitter Senaat, Vlaams Parlementslid, Fractieleider Gentse Gemeenteraad en gemeenteraadslid), Alana Herman (gemeenteraadslid en BCSD-lid) en het voltallige bestuur: veel surfgenot!

Siska Castelain
Voorzitter Open Vld Gent-Centrum

Volg ons op facebook

Nieuws ››

Tussenkomst Stephanie D'Hose meerjarenplanning

Tijdens de gemeenteraad van maandag 14 december hield onze fractievoorzitter een tussenkomst over de meerjarenplanning. Lees ze hier integraal. Lees meer...


Tussenkomst Stephanie D

Tussenkomst Stephanie D'Hose actieplan diversiteit

Op maandag 23 november hield onze fractievoorzitter tijdens de gemeenteraad een tussenkomst omtrent het actieplan diversiteit. Lees meer...


Stad Gent blijft bereikbaar!

De Stad Gent blijft bereikbaar via Gentinfo, zowel telefonisch als digitaal. De fysieke bereikbaarheid wordt wel verminderd. Concreet wil dat zeggen dat enkel noodzakelijke loketbezoeken doorgaan op afspraak. Inwoners contacteren dus best eerst Gentinfo voor ze ter plaatse komen. Het telefoonnummer van Gentinfo is 09/210 10 10, het mailadres gentinfo@stad.gent, chatten kan als je via stad.gent ‘Gentinfo’ opzoekt en onderaan ‘Chat met Gentinfo’ aanklikt.

Heb je een vraag omtrent de coronamaatregelen in Gent? Alle informatie vind je hier.


Vragen ››

Hondenloopweide in Coyendanspark

Op openbare plaatsen moet je je hond altijd aan de leiband houden. Dat is nodig om de veiligheid en het veiligheidsgevoel van andere wandelaars en dieren te beschermen. Maar een hond moet zich eens kunnen uitleven en vrij kunnen rondlopen.

Lees meer...


Brexit

De Brexit zal op 1 januari 2021 een feit zijn. Dit zal mogelijk ook gevolgen hebben voor de trafiek van en naar het VK via onze haven North Sea Port.

Lees meer...


Oplaadpunten E-bikes

De E-Bike wint aan populariteit in Vlaanderen en dus stijgt ook de vraag naar oplaadpunten. Een ecologisch vervoersmiddel als de elektrische fiets verdient ook zeker de aandacht. Investeren in infrastructuur voor de elektrisch fiets kan de uitstraling van Gent als fietspad van Vlaanderen ook ten goede komen. 

Lees meer...


Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.