Voorwoord ››

Open Vld in Gent-Centrum

Op deze pagina's vindt u achtergrondinformatie over onder meer de mensen achter de schermen bij Open Vld Gent-Centrum en over de aan onze afdeling verbonden mandatarissen. Ook onze lokale activiteiten kunt hier terugvinden.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u wil deelnemen aan onze activiteiten en/of vragen hebt bestemd voor onze mandatarissen en wijkverantwoordelijken.

In naam van onze Centrum-mandatarissen, Stephanie D'Hose (Voorzitter Senaat, Vlaams Parlementslid, Fractieleider Gentse Gemeenteraad en gemeenteraadslid), Alana Herman (gemeenteraadslid en BCSD-lid) en het voltallige bestuur: veel surfgenot!

Siska Castelain
Voorzitter Open Vld Gent-Centrum

Volg ons op facebook

Nieuws ››
Gedaan met wachtrijen aan onze Gentse zwembaden

Gedaan met wachtrijen aan onze Gentse zwembaden

“Gedaan met wachtrijen aan onze Gentse zwembaden”, dat antwoordde sportschepen Sofie Bracke op een vraag van raadslid Christiaan Van Bignoot. Lees meer...


Nieuwe liedjes Gents belfort bekend!

Nieuwe liedjes Gents belfort bekend!

De komende 2 jaar klinken er 3 nieuwe deuntjes uit de Gentse Beiaard. 'In mijn stroatje' van Walter De Buck, 'We zullen doorgaan' van Ramses Shaffy en 'Twee meisjes' van Raymond van het Groenewoud werden door de Gentenaars gekozen tot favoriet. Lees meer...


Wegenwerken aan de Antwerpsesteenweg starten over een jaar, alle nodige vergunningen zijn verleend

Wegenwerken aan de Antwerpsesteenweg starten over een jaar, alle nodige vergunningen zijn verleend

Alles is in gereedheid gebracht om de werken aan de Antwerpsesteenweg tussen Oostakker en Lochristi van start te laten gaan. De vergunningen zijn verleend en de planning – in zeven fases – ligt klaar. Vlaams Parlementslid Stephanie D’Hose vroeg de gegevens op bij partijgenote Lydia Peeters, de Vlaamse Minister van Mobiliteit en Openbare Werken. 

Lees meer...


Vragen ››

Halte Korenmarkt

Om de drukte te vermijden in de Veldstraat is er een tijdje geleden een extra halte bijgekomen op de Korenmarkt ter hoogte van het winkelcentrum. Op zich is dat een goede zaak, in het licht van voorzorgsmaatregelen, alleen is de halte kort en zeer laag. 

Lees meer...


Belasting op leegstand

Op 31 december 2018 waren er 409 leegstaande woningen geregistreerd in het leegstandsregister.  Lees meer...


Phishing en vishing

De laatste tijd duiken er op sociale media meer en meer berichten over phishing mails en -sms’jes om mensen te bedotten. Oplichters waren tijdens de Corona-crisis dan ook zeer creatief. Ook vishing is aan een opmars bezig. Oplichters bellen naar de mensen om persoonlijke informatie of kredietkaartgegevens te ontfutselen. 

Lees meer...


Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.