Stephanie D'Hose plaatst ook de Senaat in code rood

13 november 2020

Het virus slaat weer wild om zich heen. Er is een sterke inspanning van ons allemaal nodig om de onzichtbare vijand terug te dringen. De regering heeft drastische maatregelen genomen en roept iedereen op maximaal de contacten te beperken.

Daarom heeft Stephanie D’Hose, als voorzitster, ook de Senaat in code rood geplaatst. 

Tenzij het echt niet anders kan, werken de Senatoren en het personeel zo veel mogelijk van thuis uit. Het voelt vreemd aan, de lege gangen en zalen in de anders levendige Senaat. Maar het kan even niet anders. “De bestrijding van het virus is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het gedrag van elk individu bepaalt hoe snel de cijfers opnieuw dalen,” zegt Stephanie. Sinds de eerste golf heeft de Senaat sterk ingezet op digitale vergadervormen en manieren om op afstand te stemmen. Dat komt nu goed van pas. “We zijn goed voorbereid om door te gaan. Het is indrukwekkend hoe iedereen zijn steentje bijdraagt om er ook in moeilijke te tijden te staan.”

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info