Verder met ambitie voor Gent

28 december 2021

Afgelopen maandag keurde onze voltallige fractie vol overtuiging het budget voor 2022 goed. Het Gentse college doet wat moet. Fractievoorzitster Stephanie D'Hose: “Zaken in beweging krijgen en oplossingen zoeken, dat vergt een zekere vooruitziendheid en een stevige dosis pragmatisme. 

Tal van dossiers zijn dit jaar gedeblokkeerd, zoals de vele mobiliteitsdossiers, een nieuwe politiekazerne, erkenning als toeristisch centrum, het Wintercircus,… Het is van meet af aan een bewuste keuze geweest om in te zetten op samenwerking. Boven alle partijgrenzen heen, met de Federale en Vlaamse overheid. Om samen te werken en te verbinden. Voor Gent. Dat vele en harde werk werpt nu zijn vruchten af. Er zijn politici die leven van tafelspringen, ballonnetjes oplaten, gefoeter op alles en iedereen. Dat is een keuze. Het is echter niet onze keuze. Wij kunnen ons dat niet veroorloven want de Gentenaars rekenen op ons. En ze kunnen op ons blijven rekenen.”

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info