Guy Verhofstadt lijstduwer Open Vld in Gent

28 januari 2018

Guy Verhofstadt, voorzitter van de ALDE-fractie in het Europees Parlement zal de Gentse Open Vld-lijst duwen. Dat heeft kandidaat-burgemeester Mathias De Clercq aangekondigd op de nieuwjaarsreceptie van Open Vld Gent.

Kandidaat-burgemeester Mathias De Clercq: “Ik ben bijzonder vereerd en fier dat Guy Verhofstadt lijstduwer is op onze lijst. Guy is een bevlogen Gentenaar, met een groot hart voor zijn stad, en de blik op Europa en de wereld. Hij staat symbool voor het Gent dat wij voor ogen hebben: een wereldstad met ambitie.”

Guy Verhofstadt: “Er is maar één iemand die burgemeester kan worden van Gent en dat is Mathias. Hij kent Gent, hij houdt van Gent, hij is Gent. Mathias is dé garantie dat Gent verder vooruit gaat. Met ambitie. Met de blik op de toekomst en de wereld. Zodat Gent ten allen tijde een stad kan blijven waar alle Gentenaars fier op zijn. Niemand is meer geschikt om dat te doen dan Mathias.”

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info