Toegangsweg containerpark Oostakker

24 januari 2022

De weg naar het recylagepark te Oostakker ligt er slecht bij. Het is niet evident om op die weg (stuk Lourdesstraat) te rijden. Niet alleen voor bezoekers van het recyclagepark maar ook voor klanten en leveranciers van een interieurzaak gelegen te Lourdesstraat 6.

Bovendien ligt de weg vaak bezaaid met afval dat van de aanhangwagens valt van bezoekers van het containerpark, net omdat de weg in slechte staat is. Dit zorgt op zijn beurt voor geluidsoverlast door de vele bulten en putten.

Vraag:
Kan hier iets aan worden gedaan?

Christiaan Van Bignoot
Gemeenteraadslid

Antwoord:
Terechte vraag. Hier kan zeker al iets aan gedaan worden. De dienst geeft me mee dat er plaatselijk herstel zal gebeuren en heeft dit opgenomen in de planning. Dit plaatselijk herstel aan deze toegangsweg zal in de loop van de eerstvolgende weken uitgevoerd worden.

In het voorjaar van 2021 is beslist dat dit recyclagepark op deze locatie wordt behouden en er aanpassingswerken aan het park zelf zouden gebeuren. Zodra er meer duidelijkheid is over de omvang en timing van die werken, kunnen we ook meer grondige herstel- of verbeteringswerken aan de toegangsweg inplannen. Maar we volgen dit op, en bedankt voor uw vraag.

Filip Watteeuw
Schepen van Mobiliteit, Publieke Ruimte en Stedenbouw - Groen

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info