OCMW-campus De Liberteyt officieel geopend

26 november 2007
In het bijzijn van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Stedenbeleid, Wonen en Inburgering, Marino Keulen opende OCMW-voorzitter Geert Versnick de nieuwe woon- en zorgcampus De Liberteyt in Wondelgem.

De Liberteyt vormt het sluitstuk van het Zorgstrategisch Plan van het OCMW Gent dat tot doel heeft om het zorgaanbod voor senioren te moderniseren.

Het nieuwe woon- en zorgcentrum is alvast een pareltje. Met een oppervlakte van 34 vierkante meter zijn de kamers de ruimste in Vlaanderen. "OCMW Gent is een pilootproject voor het VIPA want tot op vandaag heeft geen enkel ROB-RVT dergelijke afmetingen van kamers", zegt OCMW-voorzitter Geert Versnick. Alle wooneenheden zijn voorzien van een slaapgedeelte, living en kitchenette zodat er een meer huiselijke sfeer wordt gecre?erd. De kamers zijn ook uitgerust met een flatscreen-televisie en internetaansluiting. In totaal biedt de campus plaats aan zo?n 125 senioren.

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info