Trottoirs Hippoliet Persoonsstraat

27 maart 2017

Bewoners van de Hippoliet Persoonsstraat in Gentbrugge signaleren de slechte staat van de trottoirs in hun straat. Op tal van plaatsen zijn er putten en verzakkingen.

Concreet heb ik dan ook volgende vragen:

Hoe beoordeelt u de staat van de trottoirs in de Hippoliet Persoonsstraat?
Welke maatregelen zullen worden genomen om de slechte staat van de trottoirs aan te pakken?

Sami Souguir
Fractievoorzitter


Antwoord:

De trottoirs in de Hippoliet Persoonsstraat zijn inderdaad aan heraanleg toe en werden opgenomen in de planning. De heraanleg zal gebeuren door de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen zelf.

Momenteel wordt gepolst bij de nutsmaatschappijen of zij nog werken wensen uit te voeren in deze voetpaden, voorafgaandelijk aan de heraanleg. Volgens onze voorlopige timing zal de heraanleg gebeuren eind 2017, begin 2018. Sowieso zullen de buurtbewoners nog op voorhand geïnformeerd worden d.m.v. een bewonersbrief.

Intussen blijft de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen instaan voor het curatief onderhoud van de voetpaden en kunnen specifieke meldingen doorgegeven worden aan Gentinfo op het nummer 09 210 10 10.

Filip Watteeuw
Schepen van Mobiliteit en Openbare Werken

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info