›› Home ›› Partij ›› Agenda

Agenda

Rondleiding door Stephanie D'Hose in het Vlaams Parlement

Datum:15-02-2020
Tijdstip:10u00
Georganiseerd door:Afdeling Centrum
Locatie:Bezoekerscentrum Vlaams Parlement


Op zaterdag 15 februari 2020 bezoeken we het Vlaams Parlement, waar Stephanie D'Hose, Vlaams Parlementslid, ons zal rondleiden. In de namiddag brengen we een bezoek aan de tentoonstelling "Paul Delvaux, de man die van treinen hield".

In het Vlaams Parlement worden we vakkundig gegidst door Vlaams Parlementslid en  Open Vld Gent Centrum bestuurslid-mandataris Stephanie D'hose. We maken er gedurende 2 uur kennis met de taken en de werking van deze belangrijke instelling. Stephanie zal stilstaan bij de kunst van het Parlement en ons tijdens de rondleiding van de nodige politieke uitleg & commentaar voorzien. Afsluiten doen we in het Bezoekerscentrum, waar ons een drankje wordt aangeboden.

Na het bezoek aan het Vlaams Parlement eten we in de buurt een hapje, om dan de trein (of wagen) richting Schaarbeek te nemen en er een bezoek te brengen aan de tentoonstelling "Paul Delvaux, de man die van treinen hield". Ook hiervoor voorzien we een tweetal uur.

Inschrijven is VERPLICHT en gebeurt best zo vlug mogelijk bij centrum@openvldgent.be. Het aantal plaatsen is immers beperkt. Vergeet ook zeker uw ID niet !

Graag ook aangeven of u enkel meegaat naar het Vlaams Parlement, of ook aansluit voor de lunch en het bezoek aan de tentoonstelling van Paul Delvaux. Uiterste inschrijvingsdatum voor lunch en museum is zondag 9 februari. 

Kosten: het bezoek zelf is gratis. Vervoerskosten en lunch zijn op eigen kosten.

Plaats van afspraak:
- Gent : trein vanuit Gent-Sint-Pieters naar Brussel, vertrek om 8:26 uur.
- Brussel: 9.45 uur in het Bezoekerscentrum Vlaams Parlement, IJzerenkruisstraat 99, Brussel.

Wij hopen van harte jullie op deze activiteit te kunnen verwelkomen !

Met liberale groeten,

Siska Castelain, Voorzitter,
in naam van het bestuur van Open Vld Gent Centrum

Terug naar overzicht

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.